Dutch Oven

Chefkok Will Overheul biedt u met zijn Dutch Oven een unieke beleving. De Dutch Oven is met zijn gietijzeren pannen een complete keuken, die zowel in de zomer als in de winter zijn eigen charme heeft.

Van soep met versgebakken brood tot een compleet diner met vlees van de grill of een stoofpotje. Van een gezellig familiefeest tot een bedrijfsbijeenkomst. In uw eigen tuin of op een unieke locatie. Deze eeuwenoude methode heeft talloze mogelijkheden.

Menu Soldaat

  • Brood: Vers gebakken in de Dutch Oven
  • Soep: Ter plekke bereid naar voorbeeld van Rumford, met aardappel, bier en tarwe
  • Stokbrood met worst: Brood wordt door deelnemers zelf gebakken aan een stok
  • Sla met tomaat en komkommer

€ 12,50 p.p.*

Menu Schildwacht

  • Brood: Vers gebakken in de Dutch Oven
  • Stoofgerecht: Kip met bospaddestoelen
  • Saucijs met ui
  • Hamburger
  • Sla mix
  • Aardappelsalade
  • Rauwkost
  • Diverse sausjes

€ 17,50 p.p.*

Menu Generaal

  • Brood: vers gebakken in de Dutch Oven
  • Gestoofde krielkippen met aardappel, juinen en staken
  • ½ kip p.p
  • Vers gerookte baarsfilet
  • Gegrilde biefstuk
  • Seizoen Groenteschotel
  • Gemengde salade

€ 31,00 p.p.*

Alle voorstellen zijn inclusief borden en bestek en een kok die het ter plekke bereid. Exclusief drankjes, reiskosten, dessert.

* Genoemde prijzen bij deelname vanaf 20 personen en zijn inclusief 6 % Btw.

In overleg is maatwerk mogelijk en kan er een passend voorstel gedaan worden.

Neem contact met ons op

15 + 10 =

O.Cuisine Ontmoet & Doet

 030 – 747 01 34
 info@ocuisine.nl